Stuw watermanagement Modderkolk elektrotechniek publieke sector
Modderkolk industrie Nooteboom elektromonteur elektrotechniek
industrie Modderkolk elektromonteur elektrotechniek Nooteboom

Nieuwe zuigauto voor ons team Riooltechniek

21 augustus 2019 -
Nieuwe zuigauto voor ons team Riooltechniek

Vandaag is de nieuwe zuigauto geleverd voor ons team Riooltechniek. Deze wagen is in samenwerking met leverancier VD Pol Voertuigtechniek en de input van onze eigen monteurs, speciaal voor ons samengesteld.

Deze zuigauto is een grote stap op het gebied van efficiënter werken. De auto is compact, wendbaar en heeft een grotere capaciteit (1500l slib en 800l spoelwater) dan ons voorgaande materieel. Daarnaast draagt de wagen bij aan onze duurzame bedrijfsvoering en de doelstellingen op het gebied van CO2 uitstoot. De auto voldoet namelijk aan de EURO 6 norm.

Ben je benieuwd hoe deze zuigauto er in het echt uit ziet? Je kan onze monteurs tegenkomen in de gemeenten Berg en Dal, Druten, Heumen, Nijmegen, Maasdriel, Zaltbommel en Wijchen.

Wij wensen onze monteurs veel veilige kilometers en veel werkplezier toe met deze mooie auto!

Nieuwe zuigauto voor team Riooltechniek - Modderkolk Nieuwe zuigauto voor team Riooltechniek - Modderkolk Nieuwe zuigauto voor team Riooltechniek - Modderkolk Nieuwe zuigauto voor team Riooltechniek - Modderkolk Nieuwe zuigauto voor team Riooltechniek - Modderkolk