Stuw watermanagement Modderkolk elektrotechniek publieke sector
Modderkolk industrie Nooteboom elektromonteur elektrotechniek
industrie Modderkolk elektromonteur elektrotechniek Nooteboom

Samenwerking tussen Radboudumc en Modderkolk opnieuw bekrachtigd.

11 april 2018 -
Samenwerking tussen Radboudumc en Modderkolk opnieuw bekrachtigd.

Radboudumc, het universitaire ziekenhuis in Nijmegen, maakt voor de uitvoering van het preventie en correctieve onderhoud al meerdere jaren gebruik van externe bedrijven. Op deze manier wordt het ziekenhuis ontzorgd en kan het zich volledig richten op het verlenen van de juiste zorg.

Modderkolk is al jaren de grootste contractpartner van Radboudumc. Dagelijks werkt een team van circa twintig betrokken Modderkolk medewerkers binnen het Radboudumc om hun installaties in topconditie te houden. Daarnaast voeren we diverse (ver)bouwprojecten en/of wijzigingen aan installaties uit.

Vandaag is deze jarenlange samenwerking tussen het Radboudumc en Modderkolk opnieuw bekrachtigd door het gezamenlijk ondertekenen van een tweetal contracten die Modderkolk gewonnen heeft na een Europese aanbesteding. Beide contracten zullen een looptijd hebben  van meerdere jaren. Het ondertekenen van de contracten vond plaats bij Modderkolk in Wijchen. Naast het ondertekenen, kreeg de delegatie van Radboudumc ook een rondleiding door ons bedrijf.

Door het ondertekenen van deze contracten is Radboudumc de komende jaren verzekerd dat de volledige nood- en verlichtingsinstallaties op adequate manier worden onderhouden.