Stuw watermanagement Modderkolk elektrotechniek publieke sector
Modderkolk industrie Nooteboom elektromonteur elektrotechniek
industrie Modderkolk elektromonteur elektrotechniek Nooteboom

Sinterklaas 2019: ‘De kinderen genoten weer volop’

25 november 2019 -
Sinterklaas 2019: ‘De kinderen genoten weer volop’

Op zondag 24 november werd het feest van Sinterklaas gevierd op het Kasteel van Hernen. Jaarlijks worden kinderen van collega’s uitgenodigd voor dit leuke evenement.

Om 10.00 uur verzamelde alle kinderen vol spanning voor de poort. Een kwartiertje later werd deze met een grote sleutelbos geopend door de kasteelheerpiet. Eenmaal binnen de kasteelpoorten had iedereen de mogelijkheid om een kopje koffie of thee te drinken en stonden er verschillende lekkernijen klaar. De kinderen maakten mooie kleurplaten voor Sinterklaas en werden geschminkt als ze dat wilden.

Om 11.00 uur begon het toneelstuk in de grote zaal. Piet Bubbel deed de grote en kleine was, maar gaf hiermee alle Sinterklaasmunten uit. Deze munten waren eigenlijk bedoeld voor de cadeaus voor de kinderen. Vol spanning werd er gekeken en gehoopt dat Sinterklaas dit probleem op kon lossen.

En jawel hoor, uiteindelijk kwam Sinterklaas zelf naar de grote zaal. Hij loste het probleem op en alle kinderen kregen hun persoonlijke cadeau. Bij vertrek kregen alle kinderen daarbij nog een snoeptasje.

Het was weer een gezellige ochtend, waarbij we alle kinderen en ouders hebben zien genieten. Daar doen we het voor! Zo zal ook volgend jaar de Sint weer gevraagd worden om de kinderen van onze collega’s niet over te slaan.

sinterklaas 2019 - Modderkolk - kasteel Herpensinterklaas 2019 - Modderkolk - kasteel Herpensinterklaas 2019 - Modderkolk - kasteel Herpen sinterklaas 2019 - Modderkolk - kasteel Herpen sinterklaas 2019 - Modderkolk - kasteel Herpensinterklaas 2019 - Modderkolk - kasteel Herpen