Stuw watermanagement Modderkolk elektrotechniek publieke sector
Modderkolk industrie Nooteboom elektromonteur elektrotechniek
industrie Modderkolk elektromonteur elektrotechniek Nooteboom

Kinderen van personeel uitgenodigd op het Sinterklaaskasteel!

26 november 2018 -
Kinderen van personeel uitgenodigd op het Sinterklaaskasteel!

Gisteren zijn alle kinderen van onze medewerkers verrast met een bezoek aan het kasteel van Sinterklaas en zijn pieten in Hernen. Het bleek nog even spannend of alle cadeautjes aan zouden komen, maar ondanks dat werd het een gezellige middag!

Rond 10 uur arriveert de groep bij het sinterklaaskasteel. Door meerdere pieten werden alle kinderen hartelijk ontvangen. Je kon je laten schminken, kleuren samen met de pieten en sinterklaas tattoos laten zetten. Ook Amerigo was aanwezig en kon geaaid worden! Na alle leuke activiteiten werden de kinderen uitgenodigd bij de sinterklaasvoorstelling.

Maar wat gebeurde er toen. Er bleek een probleem met alle pakjes! De pakjesboten nummer 2, 4 en 16 waren per ongeluk al op weg terug richting Spanje. Dat kon natuurlijk niet gebeuren! Vol spanning keken de kinderen toe wat er allemaal gebeurde. Gelukkig wisten de pieten de boten te keren en kwamen alle pakjes toch op tijd aan. Aan het eind van de middag ontvingen alle kinderen dan ook hun cadeautjes.

Ouders en kinderen hebben deze middag weer volop genoten van de Sint en zijn pieten. Namens alle collega’s dan ook een weer een hartelijk bedankje aan de organisatoren van de Modderkolk Personeelsvereniging!

 Sinterklaaskasteel Modderkolk kinderen van personeel Sinterklaaskasteel Modderkolk kinderen van personeel Sinterklaaskasteel Modderkolk kinderen van personeel Sinterklaaskasteel Modderkolk kinderen van personeel Sinterklaaskasteel Modderkolk kinderen van personeel Sinterklaaskasteel Modderkolk kinderen van personeel Sinterklaaskasteel Modderkolk kinderen van personeel