Stuw watermanagement Modderkolk elektrotechniek publieke sector
Modderkolk industrie Nooteboom elektromonteur elektrotechniek
industrie Modderkolk elektromonteur elektrotechniek Nooteboom

Sneak Preview Technische Banenavond een groot succes!

20 februari 2018 -
Sneak Preview Technische Banenavond een groot succes!

“De informele werksfeer en de manier waarop collega’s met elkaar omgaan, dat maakt dat ik hier zou willen werken!” was het antwoord van een bezoeker op de vraag waarom hij interesse had in een functie bij Modderkolk. Gisteravond kwamen ruim 25 bezoekers een kijkje nemen bij Modderkolk tijdens de Sneak Preview Technische Banenavond.

Klokslag 18:00 arriveerden de eerste bezoekers. De titel Sneak Preview werd niet voor niks gekozen, aangezien bezoekers via de achterdeur naar binnen konden. Op deze manier werd benadrukt dat het om een informele avond ging, waarbij je de gewone gang van zaken binnen Modderkolk te zien kreeg. Je werd ontvangen en direct voorgesteld aan een collega van Modderkolk die jou meer kon vertellen over datgene waar jij interesse in had.

Het enthousiasme van de collega’s over “hun” werk en projecten, zorgde voor geboeide luisteraars. Van  monteur in opleiding,  het bouwen van besturingskasten tot het programmeren van software, alles kwam aanbod. Dit zorgde voor leuke en verrassende gesprekken.

Aan het eind van de avond volgde een borrel. Met onze directeur Simon de Luij achter de tap, kwam het familiegevoel wederom sterk naar voren.

“Een mooi bedrijf!”, “Goed georganiseerd” en “Een fijne werksfeer!” zijn enkele uitspraken van verschillende bezoekers over de Sneak Preview Technische Banenavond. Door de grote opkomst en het enthousiasme van de bezoekers is er besloten om in het najaar wederom een avond te organiseren. Informatie hierover volgt in de komende maanden.

Sneak Preview Technische Banenavond Modderkolk februari 2018 Sneak Preview Technische Banenavond Modderkolk februari 2018 Sneak Preview Technische Banenavond Modderkolk februari 2018 Sneak Preview Technische Banenavond Modderkolk februari 2018