Stuw watermanagement Modderkolk elektrotechniek publieke sector
Modderkolk industrie Nooteboom elektromonteur elektrotechniek
industrie Modderkolk elektromonteur elektrotechniek Nooteboom

Snel schakelen om een klant tijdelijk van extra perslucht te voorzien!

12 maart 2018 -
Snel schakelen om een klant tijdelijk van extra perslucht te voorzien!

Eind februari kregen we een spoed vraag van een industriële klant. Zij hadden extra perslucht nodig, daar hun eigen persluchtinstallatie niet toereikend was voor de benodigde parameters van hun testapparatuur. Binnen een week zou deze extra perslucht beschikbaar moeten zijn.

De spoed ontstond toen onze klant voor een belangrijke eigen klant testen en metingen moest uitvoeren. Om valide metingen uit te kunnen voeren moest er een tijdelijke voorziening getroffen worden.

Vanaf het moment dat deze vraag werd voorgelegd aan ons, moesten we snel schakelen. Er is overlegd met meerdere belanghebbenden, zoals de opdrachtgever, de installatieverantwoordelijke en de beheerder van het gebouw, om de gevraagde voorziening zo snel mogelijk op te leveren.

Naast het snel schakelen, werden ook alle benodigde tijdelijke voorzieningen, zoals elektrische voedingen en persluchtaansluitingen, in kaart gebracht. De onderdelen zijn vervolgens besteld, gemonteerd en in bedrijf genomen.

Mede door onze directe, snelle aanpak van dit project, werd er besloten dat wij ook het plan uit mogen werken voor een duurzame, definitieve eindoplossing. Deze eindoplossing moet er voor gaan zorgen dat het persluchtsysteem van onze klant aan alle randvoorwaarden voldoet.