Stuw watermanagement Modderkolk elektrotechniek publieke sector
Modderkolk industrie Nooteboom elektromonteur elektrotechniek
industrie Modderkolk elektromonteur elektrotechniek Nooteboom

Team Modderkolk gaat sportieve uitdaging aan om geld in te zamelen voor KWF

30 mei 2022 -
Team Modderkolk gaat sportieve uitdaging aan om geld in te zamelen voor KWF

Wijchen – Het is alweer tien jaar geleden dat het Dastateam uit Wijchen deelnam aan de Alpe d’HuZes om geld in te zamelen voor KWF kankerbestrijding. Tijd voor een nieuwe uitdaging, werd bedacht tijdens een poortfeest eind september vorig jaar. Team Modderkolk heeft de afgelopen maanden hard getraind en aanstaande donderdag is het zover: zo vaak mogelijk de Nederlandse Berg op fietsen in Frankrijk.

Het doel van Alpe d’HuZes is om zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF. Dit geld wordt 100% besteed aan onderzoek naar de verschillende vormen van kanker. In het voortraject is Modderkolk benaderd als sponsor voor dit goede doel. Modderkolk vind haar bijdrage aan de maatschappij en lokale initiatieven belangrijk, vandaar dat in overleg is besloten hoofdsponsor te worden van “Team Modderkolk”. Inmiddels is er met behulp van alle sponsoren en donateurs al meer dan €46.000,- euro opgehaald.

Het team bestaat uit een tiental Wijchense wielervrienden: John Verploegen, Steven Verdonk, Wil van den Broek, Willy van Leeuwen, Henk Sanders, Rob Jeurissen, Hans Kuipers, Conrad Sommerdijk, Robert Doornbusch en Petran Guelen. Samen gaan zij op 2 juni de uitdaging aan en fietsen zij zo vaak mogelijk de Alpe d’Huez op.

Wil je meer weten over dit initiatief of ook een bijdrage leveren? Kijk dan op de actiepagina: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/TeamModderkolk.