Stuw watermanagement Modderkolk elektrotechniek publieke sector
Modderkolk industrie Nooteboom elektromonteur elektrotechniek
industrie Modderkolk elektromonteur elektrotechniek Nooteboom

Technische Banenmarkt

Tijdens de Technische Banenmarkt op 14 mei a.s. van 18:00 uur tot 20:00 uur bieden we technisch opgeleide mensen de mogelijkheid om op een informele manier kennis te maken met Modderkolk. Ga in gesprek met collega’s, proef de sfeer en verdiep je in de diverse mogelijkheden. Heb je een goede baan, maar wil je een betere? Ga voor een Top-job!

Het programma

Na de ontvangst, loop je de centrale ruimte binnen. In deze ruimte vind je verschillende kraampjes, waarbij elk kraampje staat voor een branche waarin wij actief zijn. Bij de kraampjes ontvang je meer informatie over de projecten en technieken die toegepast worden binnen de specifieke branche. Daarnaast zijn er meerdere collega’s met diverse functies binnen Modderkolk aanwezig om mee in gesprek te gaan. Achterhaal hoe de sfeer is en wat werken bij Modderkolk zo leuk maakt.

Wil je ook nog wat meer zien van ons pand? Dit kan. Aangrenzend aan de centrale ruimte vind je onze paneelbouwafdeling. Krijg een rondleiding of loop zelf door deze indrukwekkende ruimte en spreek mensen die jou graag laten zien wat hun werkzaamheden zijn. 

Contact gegevens

Modderkolk Projects & Maintenance B.V.
Postbus 360
6600 AJ Wijchen

Voor meer info over deze avond:
Telefoon: 024 648 64 59
Whatsapp: 06 30 26 04 12
e-mail: pz@modderkolk.nl

[wpseo_map width=”400″ height=”300″ zoom=”-1″ map_style=”roadmap” scrollable=”1″ show_route=”1″ show_state=”0″]

Aanmelden

Ben je benieuwd naar wat werken bij Modderkolk inhoud? Meld je dan nu aan!

Geen velden gevonden.