Stuw watermanagement Modderkolk elektrotechniek publieke sector
Modderkolk industrie Nooteboom elektromonteur elektrotechniek
industrie Modderkolk elektromonteur elektrotechniek Nooteboom

Technoforum in Wijchen bereikt hoogste punt

21 september 2021 -
Technoforum in Wijchen bereikt hoogste punt

Wijchen – Wie over de Nieuweweg rijdt kan het niet ontgaan zijn: de nieuwbouw van het Technoforum op het voormalig STIHO-terrein is in volle gang. Het is een droom die uitkomt voor Modderkolk eigenaar Simon de Luij. Afgelopen vrijdag is samen met hoofdaannemer Sleenhoff gevierd dat het hoogste punt is bereikt.

Op geheel traditionele wijze overhandigde Simon afgelopen vrijdag het pannenbier aan Mark van Heel, directeur van bouwbedrijf Sleenhoff. Het is een traditie, maar zeker één om in ere te houden. Mark van Heel: “Het is een stukje waardering naar de medewerkers toe. Er is de afgelopen maanden hard gewerkt om te komen waar we nu zijn. De lovende woorden van Simon zijn een extra kroon op het werk tot nu toe.”

Als het Technoforum klaar is zal het onder andere onderdak gaan bieden aan Modderkolk. Na het officiële gedeelte was er daarom voor de medewerkers van het Wijchense installatiebedrijf gelegenheid om alvast kennis te maken met het nieuwe onderkomen.

Naast de betrokken partijen en medewerkers van Modderkolk waren burgemeester van Beek en wethouder Derks aanwezig bij dit officiële moment. De burgemeester benadrukte dat het Technoforum een welkome toevoeging voor Wijchen is. Deze plek waar techniek samenkomt en volop ruimte is voor kennisdeling is iets om trots op te zijn.

Naar verwachting is het Technoforum rond het voorjaar van 2022 klaar voor gebruik.