Stuw watermanagement Modderkolk elektrotechniek publieke sector
Modderkolk industrie Nooteboom elektromonteur elektrotechniek
industrie Modderkolk elektromonteur elektrotechniek Nooteboom

“The OR goes VR”- Totaal OK congres 2018

25 april 2018 -
“The OR goes VR”- Totaal OK congres 2018

Na het succes van het eerste ‘Totaal OK Congres’ in 2017 worden op 12 juni 2018 wederom deuren van de Jaarbeurs Supernova geopend voor dit prachtige congres. Dit Totaal OK congres 2018 zal volledig in het teken staan van de 3D & Virtual Reality (VR) en alle spectaculaire mogelijkheden die 3D en VR kunnen bieden op het terrein van ontwerpen, inrichten en gebruiken van de OK en de Operatieafdeling.

Artsen, OK-specialisten en medische professoren komen samen om te spreken over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van OK’s en Virtual Reality. Elke spreker zal geïntroduceerd worden, waarna hij of zij aan de hand van een circa 10 minuten durende VR-film toelichting geeft over het onderwerp. Om de betreffende video’s te zien, dragen alle congresdeelnemers tijdens het congres de Samsung Gear VR bril.

Ook wij zullen wederom aanwezig zijn op het Totaal OK congres 2018. Onze specialisten op het gebied van luchtbehandeling, OK renovaties en cleanrooms staan u tijdens dit congres graag te woord over de mogelijkheden die Modderkolk u kan bieden om bijvoorbeeld te voldoen aan de nieuwste regelgevingen.

Heeft u zich nog niet ingeschreven voor deze beurs? Als u voor 1 mei inschrijft kunt u gebruik maken van een voorinschrijf tarief. Inschrijven kan hier! Beslis dus snel. Wij ontmoeten u graag bij onze stand.