Stuw watermanagement Modderkolk elektrotechniek publieke sector
Modderkolk industrie Nooteboom elektromonteur elektrotechniek
industrie Modderkolk elektromonteur elektrotechniek Nooteboom

Modderkolk verzorgt technische faciliteiten voor één van de 25 vaccinatielocaties

8 januari 2021 -
Modderkolk verzorgt technische faciliteiten voor één van de 25 vaccinatielocaties

Wijchen – Nederland is al bijna een jaar in de ban van het Coronavirus, maar nu de eerste vaccinatie is gezet is het einde in zicht. Vanaf 18 januari zijn alle 25 vaccinatielocaties in Nederland geopend. Modderkolk is één van de partijen die opdracht heeft gekregen om de vaccinatielocatie in Wijchen in gereedheid te brengen.

Waar veel mensen de kerstvakantie gebruikt hebben om bij te komen van het jaar waarin het coronavirus uitbrak, hebben de monteurs van Modderkolk niet stil gezeten. Bij de vaccinatielocatie aan de Havenweg in Wijchen is Modderkolk verantwoordelijk voor alle elektrotechnische voorzieningen in de loods. Er zijn veel voorbereidingen nodig om de vaccinatielocatie in gereedheid te brengen. Onze monteurs zijn druk bezig met de aanleg van schakelkasten, voedingen, datapunten en een brandmeldinstallatie.

Simon de Luij, eigenaar van Modderkolk: “Het voelt goed dat we als bedrijf bij kunnen dragen aan het uitdelen van de vaccinaties bij ons in de regio. We hebben een bijzonder jaar achter de rug, maar het einde begint nu in zicht te komen.” De aanvraag is bij Modderkolk binnen gekomen via de eigenaar van het pand. Modderkolk heeft hier in het verleden al vaker werkzaamheden voor verricht, maar deze aanvraag kwam toch enigszins als verrassing. Simon: “Gelukkig hebben onze medewerkers, net zoals in de rest van de Coronacrisis, zich flexibel opgesteld, waardoor we als bedrijf snel konden schakelen en de klant konden helpen”. Op dit moment zijn de werkzaamheden nog in volle gang, zodat alle voorzieningen op tijd klaar zijn voordat het vaccineren begint.