Stuw watermanagement Modderkolk elektrotechniek publieke sector
Modderkolk industrie Nooteboom elektromonteur elektrotechniek
industrie Modderkolk elektromonteur elektrotechniek Nooteboom

Week van de Medewerker 2018; Samen bereiken we meer!

26 september 2018 -
Week van de Medewerker 2018; Samen bereiken we meer!

We are back! De Week van de Medewerker 2018 is een feit. Ook dit jaar zal Modderkolk in week 40 al zijn medewerkers weer extra in het zonnetje zetten middels verschillende verrassingen en activiteiten. Het thema dat de hele week centraal staat tijdens deze week is “Sparren met elkaar!”.

Manager Director Jan van Haren ligt het thema toe: “Wanneer je sterk gefocust bent op een bepaalde uitdaging en ergens tegenaan loopt, dan kan sparren een uitkomst bieden. Sparren wordt dan gezien als gespreksvorm om elkaar scherp te houden, kennis te delen of om tot nieuwe inzichten te komen.  Daarnaast wordt sparren ook gebruikt als term in zelfverdedigingssporten om het trainen met een tegenstander, waarbij je samen beter wordt, aan te duiden. Beide betekenissen sluiten aan bij de Week van de Medewerker 2018, waarbij de focus ook ligt op het uiten van waardering voor en door elkaar. Op deze manier helpen we elkaar vooruit.”

De cirkel rond

Het thema wordt niet alleen doorgevoerd in de verschillende activiteiten en verrassingen, maar er wordt ook gekeken naar het bredere plaatje. Marketingmedewerker Elke Hoogenboom vertelt: “De Week van de Medewerker 2018 wordt uiteraard georganiseerd voor onze medewerkers. Zij dagen zichzelf elke dag uit om mee te denken met onze klanten, om kwaliteit te leveren en om het beste uit zich zelf te halen. Zij staan dan ook in het middelpunt deze week. Het thema is echter ook doorgevoerd in de samenwerking met andere bedrijven. Zo is er gekozen om voornamelijk samen te werken met bedrijven uit Wijchen, om de lokale economie te stimuleren. Maar ook maatschappelijk verantwoorde initiatieven, zoals Brownies & Downies en het Kookcollege Wijchen, laten we hun steentje bijdragen aan deze week. Voor ons maken deze samenwerkingen de cirkel rond.”

Het programma

Het programma van de Week van de Medewerker 2018 is wederom een verrassing voor de medewerkers. Elke: “Alles wordt zo veel mogelijk in stilte voorbereid, waardoor zelfs managers niet weten wat ze te wachten staat. Door middel van de hints die verspreid worden, kan er wel gespeculeerd worden over de verschillende activiteiten, maar uiteindelijk zal iedereen toch moeten wachten tot week 40 begint!”

 

Foto’s Week van de Medewerker 2017:

    massage 2 dag 3 Week van de Medewerker