Stuw watermanagement Modderkolk elektrotechniek publieke sector
Modderkolk industrie Nooteboom elektromonteur elektrotechniek
industrie Modderkolk elektromonteur elektrotechniek Nooteboom

Week van de Medewerker 2019

8 oktober 2019 -
Week van de Medewerker 2019

Elk jaar zetten we onze medewerkers een week lang in het zonnetje tijdens de Week van de Medewerker. Afgelopen week vond de editie 2019 plaats. Met wederom zeer uit een lopende activiteiten en verrassingen is de waardering voor onze collega’s weer extra uitgesproken.

Kleine attenties

De week begon niet met een grootse activiteit, maar juist met een kleine attentie. Op alle kantoren stond op maandagochtend een koffiemok gevuld met toffees klaar. Op de mok stond de toepasselijke tekst “Geniet van elk moment”. Uiteraard werd deze mok niet alleen op kantoor overhandigd. Een team collega’s is als bezorgdienst langs al onze projecten gereden, om ook onze monteurs op locatie een mok te overhandigen.

Hetzelfde gebeurde op de dinsdag, waarbij alle collega’s een stevige lunchbox ontvingen gevuld met verschillende producten om de dag goed mee door te komen.

Bewuste keuzes

Op de overige dagen stonden gezamenlijke activiteiten gepland. Op woensdagochtend zijn we gestart met een ontbijt, dat verzorgd werd door Blixem Nijmegen. Een lunchcafé dat werkt met mensen met een verstandelijke beperking, zoals het syndroom van down. Op donderdag hadden we Florian Dirkse als spreker te gast. Florian is onder andere bekend van the Green Miles en the Ocean Clean-up. Met zijn verhaal over dromen, durven en doen, gecombineerd met zijn passie voor het milieu en de oceaan, inspireerde hij veel van onze medewerkers. Daarnaast konden onze collega’s de hele week een intensieve workshop schermen volgen, zodat ook het vitale aspect niet vergeten werd.

De afsluiting

Zoals elk jaar was de vrijdagmiddag gereserveerd voor de gezamenlijke afsluiting van deze gezellige en mooie week. We begonnen met een Modderkolk Meeting, waarin alle medewerkers geïnformeerd werden over de nieuwbouwplannen en andere lopende projecten. Daarna begon de hilarische pubquiz, waarbij 13 teams streden voor de eerste plaats. Aan het eind van de middag werd het avondeten vers bereid en werd de bar geopend door de DJ.

Week van de Medewerker 2019 Week van de Medewerker 2019 - workshop Schermen Week van de Medewerker 2019 - gezamenlijk ontbijt Week van de Medewerker 2019 - gezamenlijk ontbijt Week van de Medewerker 2019 - gezamenlijk ontbijt Week van de Medewerker 2019 - workshop Schermen Week van de Medewerker 2019 - workshop Schermen