Stuw watermanagement Modderkolk elektrotechniek publieke sector
Modderkolk industrie Nooteboom elektromonteur elektrotechniek
industrie Modderkolk elektromonteur elektrotechniek Nooteboom

Week van de medewerker wederom groot succes

14 oktober 2021 -
Week van de medewerker wederom groot succes

Wijchen – In de week van 4 t/m 8 oktober heeft bij Modderkolk wederom de week van de medewerker plaatsgevonden. Deze week vol activiteiten waarbij de medewerkers van het Wijchense bedrijf extra in het zonnetje worden gezet wordt inmiddels al meerdere jaren georganiseerd. Het centrale thema dit jaar was “Uitdagend werk, gezond geregeld”.

De week van de medewerker is op maandag van start gegaan met een presentje voor alle medewerkers, gevolgd door een lunchpakketje op dinsdag. Deze lunchpakketjes zijn door de betreffende leidinggevenden persoonlijk uitgereikt aan de medewerkers, als blijk van waardering. Het persoonlijke gebaar staat hierbij centraal.

“Het gaat bij dit soort dingen om het gebaar, net dat beetje extra waardering voor je werk. Het is fijn dat Modderkolk hier veel aandacht aan besteedt.” – Aldus een medewerker

Week vol activiteiten

Op woensdagochtend is voor alle medewerkers een ontbijt georganiseerd, voor een goede start van de dag. Brownies&Downies Wijchen heeft een compleet ontbijtbuffet verzorgd in de logistieke ruimte van Modderkolk. Het ontbijt sloot goed aan bij het thema van de week: om gezond te werken is een goede start van de dag met een goed ontbijt essentieel.

De donderdag was het tijd voor een primeur: de introductie van Modderkolk Lease-a-bike. Dit programma maakt het voor medewerkers van Modderkolk een fiets te leasen met aantrekkelijke voorwaarden. Verschillende fietsenmakers uit de regio waren hierbij aanwezig zodat gelijk verschillende fietsen uitgeprobeerd konden worden.

Daarnaast zijn de hele week door verschillende activiteiten georganiseerd in het kader van gezondheid en fitheid. Medewerkers konden zich inschrijven voor een Teamfit-activiteit bij S.V. AWC Wijchen en een gezondheidscheck waarbij is gekeken naar verschillende medische factoren. Als klap op de vuurpijl konden medewerkers virtueel een rondje rijden op circuit Zandvoort in een race-simulator.

Na een week vol gezonde en fitte activiteiten was het vrijdag tijd voor een afsluiting zoals vanouds: een gezellige BBQ waarbij iedereen kon bijkletsen, er gelegenheid was om te dansen en verschillende medewerkers nog een rondje op circuit Zandvoort hebben gewaagd in de race-simulator.