Stuw watermanagement Modderkolk elektrotechniek publieke sector
Modderkolk industrie Nooteboom elektromonteur elektrotechniek
industrie Modderkolk elektromonteur elektrotechniek Nooteboom

Modderkolk organiseert week van de medewerker

14 oktober 2022 -
Modderkolk organiseert week van de medewerker

Wijchen- 3 tot en met 7 oktober organiseerde Modderkolk de week van de medewerker. De week zat bomvol leuke activiteiten waar de medewerkers aan mee konden doen. De week van de medewerker wordt al meerdere jaren georganiseerd. Dit jaar was die leuker dan ooit tevoren.

De week is op maandag van start gegaan met een ontbijt voor alle medewerkers van het bedrijf. Dit ontbijt werd mede mogelijk gemaakt door Brownies&Downies uit Wijchen. Zij hebben een culinair buffet klaar gezet waar alle medewerkers van Modderkolk ruime keuze hadden voor een lekker ontbijt. Naast het ontbijt kwam er een professionele fotograaf die uitleg gaf over de fotografiewedstrijd die in de week van de medewerker plaats vond. De fotograaf gaf tips hoe je het best een foto neemt en welke instellingen je nodig hebt.

Activiteiten van die week

Op maandagmiddag vond er een bbq-workshop plaats bij Het Kook College Wijchen. Medewerkers werkten in groepen samen om zo een heerlijke maaltijd te bereiden. Onder leiding van een echte expert werden alle medewerkers omgetoverd tot echte grillmasters.

Woensdagmiddag was het tijd voor een VR Experience. Medewerkers konden een kijkje nemen in het nieuwe gebouw waar Modderkolk naar gaat verhuizen, Technoforum. Na de virtuele rondleiding konden de medewerkers een spel spelen waar zoveel mogelijk punten gescoord moesten worden. De top drie kreeg aan het einde van de week een prachtige prijs.

Donderdagmiddag was het tijd voor een duurzaamheidsbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst vertelde verschillende collega’s hun verhaal. Vervolgens was er ruimte om met elkaar in discussie te gaan over de verschillende oplossingen.

Als klap op de vuurpijl stonden er de hele week diverse arcade kasten door het pand van Modderkolk waar tussen het werken door voluit op gespeelt werd.

 

Op vrijdag was een het tijd voor een gezellige pubquiz en borrel waar iedereen kon bijkletsen. Er werd veel gelachen en gedanst.