Stuw watermanagement Modderkolk elektrotechniek publieke sector
Modderkolk industrie Nooteboom elektromonteur elektrotechniek
industrie Modderkolk elektromonteur elektrotechniek Nooteboom

Zevenheuvelenloop 2018: fanatieke Modderkolkers doen mee!

19 november 2018 -
Zevenheuvelenloop 2018: fanatieke Modderkolkers doen mee!

Afgelopen weekend vond de Zevenheuvelenloop 2018 plaatst. Op zondag 18 november liepen deelnemers ’s lands mooiste en ’s werelds snelste 15 kilometerwedstrijd. De nacht er voor vond echter al de Zevenheuvelennacht plaats; een 7 kilometer lange hardlooproute in het donker met een bijzondere sfeer. Tien Modderkolkers gaven zich op om zich tijdens deze bijzondere nachtloop van hun sportiefste kant te laten zien. Twee andere kozen voor de langere route op zondag.

Om 19:00 startte de Zevenheuvelennacht. “Onze” groep bestond uit een gemixt gezelschap van drie vrouwen en zeven mannen. Iedereen liep op zijn eigen tempo en ritme. De kou en de soms toch zware route maakte onze medewerkers niets uit, want uiteindelijk liep iedereen de 7 kilometer uit. Luuk was daarbij de snelste Modderkolker. Hij liep de 7 kilometer in 31 minuten. Bij de vrouwen was Kwan de snelste. Zij presteerden het om in 33 minuten de 7 kilometer te volbrengen.

Zondag

Op zondag kwamen er nog twee van onze medewerkers aan de start. Dit keer tijdens de 15 kilometer loop. Ook zij liepen door weer en wind, maar dit hield hun niet tegen. Gijs finishte na 1 uur, 13 minuten en 11 seconden, een knappe prestatie. Ook Ruben liep de 15 kilometer uit. Hij deed er 1 uur, 27 minuten en 10 seconden over.

Aan alle onze medewerkers die dit weekend deelgenomen hebben, van harte gefeliciteerd met jullie prestaties. Wij zijn trots dat jullie allemaal de finish hebben behaald en vooral genoten hebben van het event.

Organisatie

Zoals elk jaar was de Zevenheuvelenloop 2018 weer goed georganiseerd, met veel licht en muziek. Dit alles zorgde dat 7500 mensen het aandurfde om dit jaar mee te lopen. Een enorm deelnemersveld dus.Niet alleen veel deelnemers namen de moeite om te komen, het event trok ook veel toeschouwers. Dit maakte dat ook tijdens de editie 2018 een bijzonder mooie sfeer hing.