Stuw watermanagement Modderkolk elektrotechniek publieke sector
Modderkolk industrie Nooteboom elektromonteur elektrotechniek
industrie Modderkolk elektromonteur elektrotechniek Nooteboom

Sneak Preview Technische Banenavond; Meld je snel aan!

22 januari 2018 -
Sneak Preview Technische Banenavond; Meld je snel aan!

Op maandag 19 februari is het zo ver, de Sneak Preview Technische Banenavond van Modderkolk! Van 18:00 tot 20:30 is iedereen met een technische achtergrond of interesse in werken in de techniek welkom om een kijkje achter de schermen te nemen bij Modderkolk.

Rond 18:00 begint de Sneak Preview Technische Banenavond met een korte presentatie van onze directeur-eigenaar Simon de Luij. Vervolgens volgt een eventuele rondleiding door het gebouw en is er een borrel waarbij u in gesprek kan gaan met collega’s uit verschillende functies binnen Modderkolk. Zij delen graag in een gesprek hun ervaring met werken bij Modderkolk, waardoor u uit eerste hand informatie krijgt.

Tevens is de Sneak Preview Technische Banenavond ook een mogelijkheid voor VMBO-leerlingen of zij-instromers met interesse in een plek op onze Modderkolk Bedrijfsschool. Tijdens deze avond zijn er Monteurs in Opleiding aanwezig die met veel enthousiasme jou kunnen uitleggen hoe de opleiding in zijn werk gaat.

De Sneak Preview Technische Banenavond is een informele avond zonder enige verplichtingen. Ondanks dat om 18:00 de avond begint met een presentatie van Simon de Luij, is het ook mogelijk om later op de avond een bezoek te brengen.

Ben jij benieuwd naar wat wij doen, hoe de werksfeer is en wat de eventuele mogelijkheden bij Modderkolk voor jou zijn? Meld je dan aan door je naam naar pz@modderkolk.nl te mailen.

De avond vindt plaats op onze kantoor aan de Nieuweweg 143 in Wijchen.