Stuw watermanagement Modderkolk elektrotechniek publieke sector
Modderkolk industrie Nooteboom elektromonteur elektrotechniek
industrie Modderkolk elektromonteur elektrotechniek Nooteboom

De Kunst van Techniek letterlijk in beeld tijdens de Aqua Nederland Vakbeurs 2018!

19 maart 2018 -
De Kunst van Techniek letterlijk in beeld tijdens de Aqua Nederland Vakbeurs 2018!

Afgelopen week hebben alle vakmensen werkzaam binnen het watermanagement hun hart weer op kunnen halen tijdens de Aqua Nederland Vakbeurs 2018 te Gorinchem. Deze beurs, die georganiseerd wordt in combinatie met de RioleringsVakdagen, vond plaats op 13, 14 en 15 maart. Ook wij waren wederom vertegenwoordigd met een stand waarbij de Kunst van Techniek letterlijk in beeld werd gebracht!

Waar voorheen de beurs altijd op 12:00 uur begon, was dat dit jaar om 10:00 uur. Voor sommige bezoekers was dit even wennen, waardoor de dinsdag wat rustig begon. Tegen de middag kwam de beurs echt tot leven. De dagen die volgden werden allebei goedbezochte dagen, met een aantal interessante presentaties, goede gesprekken en lekker eten.

Vernieuwend

De organisatie van de Aqua Nederland Vakbeurs 2018 veranderde niet alleen de openingstijden van de beurs, maar ook andere onderdelen van het programma. Eerder kon de stand bemanning aan het eind van de dag aanschuiven bij een diner. Een mooie gelegenheid om te netwerken of een meer inhoudelijk gesprek met een relatie aan te gaan. Dit jaar vond er geen diner plaats, maar werd er gezorgd voor een uitgebreide lunch. De lunchruimte bevond zich boven de beurshal, waardoor men onder genot van een heerlijke broodje op alle stands kon uitkijken.

Opvallen

Tussen alle mooie stands viel onze Modderkolk stand extra op door Hugo, die zich deze dagen onze “huistekenaar” mocht noemen. Hugo bracht onze slogan ‘De Kunst van Techniek’ letterlijk tot leven door nieuwe en bekende relaties in hun eigen werkomgeving te tekenen. Deze herkenbare en humoristische tekeningen schetsten een mooi beeld van ons brede werkveld. Hebt u zich ook laten schetsen door Hugo? Iedere bezoeker die zichzelf liet tekenen door Hugo en zijn mailadres invulden op het formulier ontvangt deze week een digitale versie van zijn tekening.

Aqua Nederland Vakbeurs 2018 Modderkolk  Aqua Nederland Vakbeurs 2018 Modderkolk live cartoonist Aqua Nederland Vakbeurs 2018 Modderkolk Aqua Nederland Vakbeurs 2018 Modderkolk