Stuw watermanagement Modderkolk elektrotechniek publieke sector
Modderkolk industrie Nooteboom elektromonteur elektrotechniek
industrie Modderkolk elektromonteur elektrotechniek Nooteboom

MKB Wijchen op bedrijfsbezoek bij Modderkolk!

8 februari 2018 -
MKB Wijchen op bedrijfsbezoek bij Modderkolk!

Gisteren (woensdag 7 februari) kreeg Modderkolk bezoek van het MKB Wijchen. Een groep van 28 leden had zich aangemeld om door middel van een rondleiding door het bedrijf en een inspirerende presentatie van Simon de Luij, meer te leren over onze visie en bedrijfsvoering. Een leuke, maar vooral indrukwekkend bedrijfsbezoek, aldus de bezoekers.

Ontvangst

De ontvangst bij Modderkolk liep anders dan de meeste bezoekers gewend zijn. De deelnemers werden niet verzameld in een grote ruimte, maar er werd direct gestart met een rondleiding door het bedrijf in groepjes van +/- 10 personen.  De rondleiding liep door beide panden van Modderkolk. Er werd uitleg gegeven over de ruimtes, de werkzaamheden en de interne verbeterprocessen. Doordat een groot deel van de deelnemers uit Wijchen kwamen, werd er ook veel gesproken over de ontwikkelingen van Modderkolk door de jaren heen en het effect dat Modderkolk heeft en heeft gehad op de gemeente Wijchen.

Presentatie

Na de rondleiding en het welkomstdrankje, volgde een presentatie van Simon de Luij. Hierin vertelde hij op een indrukwekkende manier wat zijn ambities en doelen zijn. Er werd verteld over verschillende uitdagende projecten van Modderkolk, maar vooral vernieuwende, interne processen en onze visie kwamen aanbod.

Borrel

Het bedrijfsbezoek van MKB Wijchen werd afgesloten onder het genot van een heerlijke kop soep, broodjes warme beenham en andere lekkernij. Tijdens het eten konden alle deelnemers niet alleen vragen stellen aan Simon over Modderkolk, maar werd er ook gesproken over de eigen ondernemingen, branche-ontwikkelingen en nieuwe ideeën. Op deze manier leerden de deelnemers ook van elkaar.

De reacties na afloop van deze avond zijn zeer positief, zowel richting Modderkolk als richting het bestuur van MKB. Deelnemers vonden het interessant om op deze manier een inkijk te krijgen in een ander bedrijf.