Stuw watermanagement Modderkolk elektrotechniek publieke sector
Modderkolk industrie Nooteboom elektromonteur elektrotechniek
industrie Modderkolk elektromonteur elektrotechniek Nooteboom

De leukste barbecue van het jaar is weer geweest!

17 juni 2019 -
De leukste barbecue van het jaar is weer geweest!

Afgelopen vrijdag vond de leukste barbecue van het jaar plaats, de Modderkolk barbecue! Al het personeel en alle gepensioneerde collega’s zijn welkom op dit jaarlijkse event. De avond werd begonnen met een leuke, informatieve meeting, waarna iedereen gezellig kon aanschuiven bij de heerlijke barbecue onder de zon.

De Modderkolk Meeting

Tijdens de meeting gaf Simon uitleg over de stand van zaken rondom de nieuwbouwplannen. De sloop is begonnen en er wordt druk gewerkt aan het definitieve ontwerp, zowel qua uiterlijk van het gebouw als qua inrichting.

Daarna volgde celmanager Rutger. Hij vertelde over twee recent afgeronde industrie projecten, waaronder het project Dek Noord dat een onderdeel is van het nieuwe warmtenet in Hengelo. Bij beide projecten was het duidelijk dat onze collega’s weer fantastisch werk hebben afgeleverd. Iets waar we trots op zijn!

De barbecue

Toen was het tijd voor de barbecue. Een heerlijke smokey barbecue stond klaar voor al onze medewerkers. Naast het heerlijke vlees, had Sterrebosch ook gezorgd voor lekkere aanvullende salades, sausjes en stokbrood.  Ook de bar ging open, waardoor de sfeer heel gezellig en ontspannen was. De meeste collega’s genoten buiten onder de zon van hun maaltijd, andere verkozen de schaduw.

De gezelligheid bleef nog lang hangen. Tegen 1 uur ’s nachts gingen de laatste mensen weg.