Stuw watermanagement Modderkolk elektrotechniek publieke sector
Modderkolk industrie Nooteboom elektromonteur elektrotechniek
industrie Modderkolk elektromonteur elektrotechniek Nooteboom

Diploma-uitreiking 2018: Veertien monteurs ontvingen hun diploma!

12 september 2018 -
Diploma-uitreiking 2018: Veertien monteurs ontvingen hun diploma!

Afgelopen vrijdag ontvingen in totaal veertien monteurs hun mbo-diploma Elektrotechniek tijdens de diploma-uitreiking 2018. Deze monteurs studeerden aan de Modderkolk Bedrijfsschool, waarbij ze leren en werken combineerden. Tijdens deze avond werden er zowel mbo niveau 3 diploma’s, als mbo niveau 4 diploma’s uitgereikt.

De uitreiking

Afgelopen vrijdag rond half 5 liepen de eerste mensen voor de diploma-uitreiking binnen. Familie, vrienden en collega’s waren uitgenodigd om dit leuke en bijzondere moment mee te maken. Vanaf 5 uur begon de uitreiking daadwerkelijk. Na een kort welkomstwoord van directeur-eigenaar Simon de Luij, werden alle monteurs in opleiding verrast met leuke, persoonlijke speeches van hun docenten. Uiteraard werden er ook handtekeningen gezet onder de diploma’s en was er een fotomoment.

De hele avond hing er een ontspannen en feestelijke sfeer. De avond werd dan ook afgesloten met een goedbezochte borrel, waar iedereen de kans had om de geslaagde monteurs te feliciteren.

Doorleren

Voor een aantal van de elektromonteurs die afgelopen vrijdag hun diploma ontvingen, houdt het studie avontuur nog niet op. Vijf van de monteurs die vrijdag hun mbo niveau 3 diploma behaalde, leren verder aan de Modderkolk Bedrijfsschool, om zo ook hun mbo niveau 4 diploma te behalen. Van de geslaagden mbo niveau 4 monteurs gaan er daarnaast twee door om hun HBO te behalen.

Modderkolk is erg blij met deze ontwikkeling. Al jaren stimuleert Modderkolk de groei en ontwikkeling van zijn eigen personeel. In de afgelopen jaren plukken we daar steeds vaker de vruchten van. Collega’s komen nu uit voor hun wens om verder opgeleid te worden of door te leren aan het HBO.

Felicitaties

Wij hebben genoten van de leuke diploma-uitreiking 2018. Via deze weg willen wij dan ook nogmaals alle geslaagde collega’s feliciteren met hun behaalde diploma’s!

Diploma-uitreiking 2018, Modderkolk Bedrijfsschool BBLDiploma-uitreiking 2018, Modderkolk Bedrijfsschool BBL Diploma-uitreiking 2018, Modderkolk Bedrijfsschoo BBLl Diploma-uitreiking 2018, Modderkolk Bedrijfsschool BBL Diploma-uitreiking 2018, Modderkolk Bedrijfsschool BBL Diploma-uitreiking 2018, Modderkolk Bedrijfsschool BBL Diploma-uitreiking 2018, Modderkolk Bedrijfsschool BBL