Stuw watermanagement Modderkolk elektrotechniek publieke sector
Modderkolk industrie Nooteboom elektromonteur elektrotechniek
industrie Modderkolk elektromonteur elektrotechniek Nooteboom

Eerste Technische Banenmarkt bij Modderkolk trekt veel geïnteresseerden!

16 januari 2019 -
Eerste Technische Banenmarkt bij Modderkolk trekt veel geïnteresseerden!

Gisterenavond tussen 18:00 uur en 18:30 uur stroomden de eerste bezoekers binnen in de tijdelijke markthal op de Nieuweweg 133. De verschillende kraampjes werden druk bezocht. Daarnaast zorgde het vrijblijvende karakter van de Technische Banenmarkt voor veel leuke en interessante gesprekken.

De markt

Op de markt bevonden zich verschillende kraampjes waarbij bezoekers informatie kregen over de verschillende branches waarin Modderkolk actief is, de projecten die Modderkolk uitvoert en de werksfeer binnen de verschillende teams. Daarnaast was er ook een kraam ingericht voor de Modderkolk Bedrijfsschool. Bij deze kraam kon men in gesprek gaan met een van de docenten, onze praktijkopleider en een aantal Monteurs in Opleiding.  

Tussen de kraampjes in waren er werkplekken ingericht. Op deze plekken zaten collega’s te werken, waardoor het voor bezoekers mogelijk was om mee te kijken met de dagelijkse werkzaamheden van deze collega’s. Ook was er de mogelijkheid om rondgeleid te worden door onze panelenbouw en kantoorruimte.

De avond bevatte dus veel opties en afwisseling, om zodoende alle bezoekers een duidelijke beeld te geven van wat werken bij Modderkolk inhoud.

Grote opkomst

In de twee uur die gepland stond voor de markt, liepen er meer dan 40 personen de ruimte binnen. Marketingmedewerker Elke Hoogenboom: “Een hoge opkomst inderdaad. Daar hoopte we natuurlijk ook op, maar je weet nooit of dat ook lukt.  Daarnaast is het goed om te zien dat personen van verschillende leeftijden en achtergronden op deze Technische Banenmarkt zijn afgekomen. Van ervaren vakmensen die zin hebben in een nieuwe uitdaging tot jonge mensen die interesse hebben in de BBL-opleiding die wij aanbieden.”

Technische banenmarkt bij Modderkolk Technische banenmarkt bij Modderkolk Technische banenmarkt bij Modderkolk Technische banenmarkt bij Modderkolk