Stuw watermanagement Modderkolk elektrotechniek publieke sector
Modderkolk industrie Nooteboom elektromonteur elektrotechniek
industrie Modderkolk elektromonteur elektrotechniek Nooteboom

Monteurs in Opleiding: Het nieuwe schooljaar is weer begonnen!

5 september 2018 -
Monteurs in Opleiding: Het nieuwe schooljaar is weer begonnen!

Door het hele land is het nieuwe schooljaar weer begonnen. Dit geldt ook voor onze nieuwe Monteurs in Opleiding. Afgelopen week begonnen zij aan hun nieuwe avontuur bij Modderkolk, waarbij leren en werken centraal staat.

Ook dit jaar zijn er weer zeven talenten geselecteerd om hun opleiding te mogen volgen aan de Modderkolk Bedrijfsschool. Deze nieuwe lichting Monteurs in Opleiding is net als elk jaar erg divers qua leeftijden en achtergronden, met als raakvlak hun interesse in Elektrotechniek.

De eerste twee weken wordt de groep voorbereid op het echte werk. Ze doorlopen een introductieprogramma, waarbij ze theorielessen volgen, kennismaken met verschillende bedrijfstakken van Modderkolk en de eerste praktijkopdrachten uitvoeren. Vanaf volgende week gaat elke Monteur in Opleiding vier dagen in de week op pad met een team ervaren collega’s. Leren in de praktijk!

Wij willen ook namens deze weg onze nieuwe collega’s een ontzettende leuke en leerzame tijd bij Modderkolk wensen!

 Monteurs in Opleiding Modderkolk Bedrijfsschool Monteurs in Opleiding Modderkolk BedrijfsschoolMonteurs in Opleiding Modderkolk Bedrijfsschool