Stuw watermanagement Modderkolk elektrotechniek publieke sector
Modderkolk industrie Nooteboom elektromonteur elektrotechniek
industrie Modderkolk elektromonteur elektrotechniek Nooteboom

Simon de Luij; Uitgeroepen tot persoonlijkheid van het jaar 2017!

8 januari 2018 -
Simon de Luij; Uitgeroepen tot persoonlijkheid van het jaar 2017!

Afgelopen vrijdag werd bekend dat ondernemersmagazine IN2 Maas en Waal “onze” Simon de Luij verkozen heeft tot persoonlijkheid van het jaar 2017. Elk jaar wordt deze titel gewonnen door een ondernemer uit de regio die succesvol is, maar zich daarnaast ook onderscheidt in visie, innovatiekracht, maatschappelijke betrokkenheid, daadkracht en durf. Vandaag is het gehele artikel over Simon terug te lezen.

IN2 Maas en Waal legt in het artikel uit waarom er dit jaar voor Simon is gekozen. “Simon neemt intern veel maatregelen om motivatie en de tevredenheid onder zijn personeel te verhogen. Daarnaast is duurzaamheid in zijn bedrijf bijzonder belangrijkrijk; optimale efficiency om verspilling te voorkomen is een van de kernwaarden van zijn bedrijfsvoering. Ook is hij bewust bezig om stakeholders uit te dagen om ook in hun bedrijf en/of sector een duurzame cultuuromslag te realiseren. Daarmee is Modderkolk een boegbeeld geworden als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen.”

IN2 Maas en Waal heeft als missie het ondernemersklimaat in de regio te bevorderen door middel van informatie, inspiratie en verbinding. De organisatie brengt hiertoe vijfmaal per jaar een magazine uit, organiseert vier Experience bijeenkomsten en verbindt 24/7 via de social media kanalen. Het uitgeefteam is actief betrokken bij lokale en regionale events en ondernemers- en maatschappelijke verenigingen.

Simon voldoet volgens IN2 Maas en Waal al geruime tijd aan alle criteria voor de titel Persoonlijkheid van het Jaar 2017. Hij mocht afgelopen week het oorkonde en de trofee uit handen van uitgever Yvonne van de Bend. Het was een totale verrassing voor Simon, maar hij waardeerde het enorm. Zijn eerste reactie: “Misschien is dit te veel eer voor mij. Ik maak Modderkolk namelijk niet in mijn eentje tot een succes. Dit doen we met zijn allen!”. Een reactie die typerend is voor Simon en zijn visie op ondernemen.

Chris van Oijen, Rob Ansen, Mark van Loveren en Petra Smits gingen Simon de afgelopen jaren al voor.

 Persoonlijkheid van het jaar 2017 simon de luij IN2 Maas en WaalPersoonlijkheid van het jaar 2017 simon de luij IN2 Maas en Waal