Stuw watermanagement Modderkolk elektrotechniek publieke sector
Modderkolk industrie Nooteboom elektromonteur elektrotechniek
industrie Modderkolk elektromonteur elektrotechniek Nooteboom

Koning Willem 1 college studenten helpen bij out-of-the-box denken!

7 november 2018 -
Koning Willem 1 college studenten helpen bij out-of-the-box denken!

Tien weken geleden pitchde wij een project aan ruim 100 studenten van het Koning Willem 1 college. Wij vroegen hun om na te denken hoe de Modderkolk Bedrijfsschool nog beter tot zijn recht kan komen, zowel qua (online) communicatie als in ons pand. Uiteindelijk hebben drie groepen van elk vijf studenten zich tien weken lang gericht op ons project. Vandaag presenteerden zij hun resultaten en adviezen.

Alle studenten zijn aan het begin van de tien weken op bezoek geweest bij Modderkolk. Op deze manier kregen zij een goed beeld van ons bedrijf. Daarnaast kon tijdens dit bezoek onze projectvraag verder gespecificeerd worden. Uiteindelijk is er gekozen om de studenten zo vrij mogelijk te houden in hun ideeën, door geen zware eisen te stellen. Dit zorgde uiteindelijk voor het verrassende effect, waarop we gehoopt hadden.

Vandaag presenteerde elk groepje zijn bevindingen en adviezen. Verschillende opties voor het beter presenteren van onze bedrijfsschool op onze website kwamen boven. Ook volgde er adviezen over ons klaslokaal. Met behulp van maquettes, 3D ontwerpen en VR-beelden gaven de studenten hun visie over de sfeer die het klaslokaal zou moeten uitstralen. Daarnaast bedachten ze een eigentijdse inrichting en meubels die voor meerdere doeleinde ingezet konden worden.

Al met al zijn wij erg tevreden over de samenwerking met de studenten van het Koning Willem 1 college. Hun creatieve ideeën zullen dan ook zeker meegenomen worden, zodat onze Modderkolk Bedrijfsschool in de toekomst nog beter tot zijn recht komt.

Maquete Studenten Koning Wilem 1 college voor ModderkolkMaquete Studenten Koning Wilem 1 college voor Modderkolk Maquete Studenten Koning Wilem 1 college voor Modderkolk Maquete Studenten Koning Wilem 1 college voor Modderkolk Maquete Studenten Koning Wilem 1 college voor Modderkolk Maquete Studenten Koning Wilem 1 college voor Modderkolk