Stuw watermanagement Modderkolk elektrotechniek publieke sector
Modderkolk industrie Nooteboom elektromonteur elektrotechniek
industrie Modderkolk elektromonteur elektrotechniek Nooteboom

Zes nieuwe Monteurs in Opleiding tekenen hun contract bij Modderkolk!

18 juni 2018 -
Zes nieuwe Monteurs in Opleiding tekenen hun contract bij Modderkolk!

Afgelopen week tekenden zes nieuwe Monteurs in Opleiding hun contract bij Modderkolk. Deze Monteurs in Opleiding gaan leren en werken combineren, om zo echte vakmensen te worden.

Elk jaar starten er zes tot zeven nieuwe Monteurs in Opleiding aan de Modderkolk Bedrijfsschool. Ook voor komend schooljaar solliciteerde meerdere mensen voor een plek op deze bijzondere Bedrijfsschool. Door verschillende selectiedagen is het zes kandidaten gelukt om een plekje te bemachtigen.

Afgelopen week was het dan ook een spannend moment voor onze nieuwe Monteurs in Opleiding. Hun contract voor komende jaren is officieel ondertekend. Daarnaast mocht er ook meteen kleding gepast worden, zodat iedereen vanaf september een vliegende start kan maken.

Wat maakt de Modderkolk Bedrijfsschool zo uniek?

Monteurs in Opleiding combineren bij Modderkolk hun MBO studie met 4 dagen werken.  Je bent een volwaardig collega en krijgt dan ook direct een contract met fulltime salaris. Gedreven en enthousiaste docenten van het Koning Willem 1 College geven de theorielessen. Door deze persoonlijke begeleiding is er de mogelijkheid om versnelt je diploma te behalen.

Wil je na het MBO doorstuderen aan de Hbo-opleiding Elektrotechniek, ook dat kan!

 

De nieuwe Monteurs in Opleiding wensen wij dan ook via deze weg een ontzettend leuke en leerzame tijd bij Modderkolk!

nieuwe Monteurs in Opleiding tekenen hun contract bij Modderkolk nieuwe Monteurs in Opleiding tekenen hun contract bij Modderkolk