modderkolk wijchen mailinfo@modderkolk.nl modderkolk wijchen telefoon024 – 648 64 00 Inloggen
Modderkolk techniek wijchen

Laatste Modderkolk Meeting van 2017; Lachend het jaar uit!

18 december 2017 -
Laatste Modderkolk Meeting van 2017; Lachend het jaar uit!

Afgelopen vrijdag was het dan zo ver, de laatste Modderkolk Meeting van 2017. Een bijzonder leuke meeting, door onder andere het uitdelen van de kerstpakketten en de jaarlijkse Battle of the Cells (quiz).

Rond 5 uur startte directeur-eigenaar Simon de Luij de meeting met een welkomstwoord. Hij blikte kort terug op 2017, een jaar waarin Modderkolk groeide, ontwikkelde en verbeterde.

De meeting werd vervolgd door een presentatie van Klaas (Veiligheidsdeskundige) en een filmpje met daarin foto’s van alle hoogtepunten van 2017. Onder andere bijzondere projecten, gewonnen prijzen en speciale feesten werden uitgelicht. Aan het eind van de Modderkolk Meeting werden de kerstpakketten uitgedeeld en werd iedereen nogmaals herinnert aan het Kerstfeest dat komende zaterdag (22 december) zal plaats vinden.

Na de meeting was het tijd voor de Battle of the Cells. Een jaarlijks terugkerende quiz, waarin elk zelfsturend team binnen Modderkolk strijd om de Wisselbokaal en de eer. Onder leiding van presentatoren Joemberto Tan en Lizette Elzinga werd bij alle teams hun kennis van Modderkolk getest. Door de creatieve vragen en foto’s uit de oude doos, is er weer veel gelachen. Waar in 2016 het zelfsturende team NXP nog met de bokaal naar huis ging, won dit jaar het zelfsturende team Radboud. Nogmaals gefeliciteerd!

Na afloop van de quiz was er nog voldoende tijd en ruimte om met alle collega’s een drankje te drinken en bij te kletsen. Daarbij denkt Modderkolk niet alleen bij projecten voor klanten aan de details, maar ook bij evenementen voor onze collega’s. Dit was deze meeting onder andere terug te zien aan de taxiservice die ingezet werd om alle collega’s mét kerspakket af te zetten bij hun auto. Op deze manier hoefde niemand zich te vertillen aan ons goed gevulde kerstpakket!

Modderkolk Meeting 2017 kerst quiz Modderkolk Meeting 2017 kerst quiz Moderkolk Meeting december 2017 Modderkolk Meeting 2017 Kerst Quiz Modderkolk Meeting 2017 Kerst Quiz Modderkolk Meeting 2017 Kerst Quiz Modderkolk Meeting december 2017 presentatoren Quiz Modderkolk Meeting 2017 December Kerst Modderkolk Meeting 2017 December Kerst Modderkolk Meeting 2017 December Kerst 

×