modderkolk wijchen mailinfo@modderkolk.nl modderkolk wijchen telefoon024 – 648 64 00 Inloggen
Modderkolk techniek wijchen

Een “supertoll” personeelsfeest!

30 oktober 2017 -
Een “supertoll” personeelsfeest!

Zaterdag 28 oktober was het zo ver, ons personeelsfeest! Het thema van dit jaar was Oktoberfest. Het prachtige Inspyrium te Cuijk werd voor deze avond geheel omgetoverd tot een echte Duitse feesttent. De lange houten tafels, vers gebraden worst en biercocktails maakte de sfeer compleet.

Vanaf half 8 waren medewerkers en introducees welkom. Al snel stroomde de ruimte vol met gasten in echte lederhosen en mooie jurkjes. De tap ging open en het vlees werd ter plekke gebraden. De hele avond werd aan elkaar gepraat door de “Duitse” presentatoren, die geen blad voor de mond namen.

Omdat onze medewerkers echte aanpakkers zijn, werden er ook verschillende spelletjes georganiseerd. Denk hierbij aan houtzagen, spijkerslaan en bierpullen tillen . De winnaars van elk spel ontvingen een passende prijs en werden uiteraard op de foto gezet.

Hoe langer de avond duurden, hoe gezelliger het werd. De Duitse schlagermuziek werd steeds fanatieker meegezongen en ook de voetjes gingen van de vloer.

Wederom was het dus weer een zeer geslaagd personeelsfeest, waar we onze personeelsvereniging nogmaals voor willen bedanken. De hele avond was super georganiseerd. Vanochtend werd er dan ook volop nagepraat over het Oktoberest!

Modderkolk personeelsfeest 2017 OktoberfestModderkolk personeelsfeest 2017 Oktoberfest

Modderkolk personeelsfeest 2017 OktoberfestModderkolk personeelsfeest 2017 Oktoberfest

×