modderkolk wijchen mailinfo@modderkolk.nl modderkolk wijchen telefoon024 – 648 64 00 Inloggen
Modderkolk techniek wijchen

Nieuwe elektrotechnische installatie voor wereldkeuken Triavium

25 februari 2014 -
Nieuwe elektrotechnische installatie voor wereldkeuken Triavium

Nieuwe elektrotechnische installatie voor Wereldkeuken Triavium

Het voormalige congrescentrum van ijsbaan Triavium in Nijmegen wordt op dit moment omgebouwd tot een megarestaurant. Met 5 keukens en 800 zitplaatsen wordt Wereldkeuken Triavium een van de grootste restaurants in de regio. Modderkolk verzorgt de elektrotechnische werkzaamheden rond de verbouwing.
Om ervoor te zorgen dat de verwarmingssystemen, de afzuiginstallaties en de elektrische apparatuur in de verschillende keukens straks probleemloos functioneren, breiden we de bestaande verdelers uit en leggen we enkele nieuwe verdelers aan.

Aanpassing lichtplan
Om de juiste uitstraling te creëren wordt ook het complete lichtplan aangepast. De bestaande verlichting was afgestemd op de kantoorachtige sfeer van een congrescentrum. In de nieuwe opzet krijgt elk deel van het restaurant een eigen thema met een bijpassend, energiezuinig lichtplan.

Overige elektrotechnische werkzaamheden
Behalve voor de verdeelinstallatie en het nieuwe lichtplan is Modderkolk ook verantwoordelijk voor de renovatie en aanleg van de overige elektrotechnische installaties. Van de brandmeldinstallatie tot de nood- en vluchtwegsignalering, van de reclameverlichting tot de wandcontactdozen.

Bijzonder uitstapje op bekend terrein
Aangezien we normaal gesproken vooral in industriële omgevingen opereren, vormt deze horecasetting voor ons een bijzonder uitstapje. Maar wel een uitstapje op bekend terrein. Voor het Triavium voeren we namelijk al jaren de periodieke NEN 3140 keuring uit, waardoor we de elektrotechnische installaties als geen ander kennen.

×